Østenkjær erhverv

ERHVERV

ERHVERV

Erik Østenkjær tilbyder præstationspsykologi og præstationskultur til virksomheder og deres medarbejdere.

Forudsætningen for mental udvikling af medarbejdere og ledere i en virksomhed eller organisation, er den samme som for et sportshold: Det drejer sig om kultur.

Du kan ikke forandre mentalitet uden at forandre kultur. Du kan ikke udvikle kultur uden at forandre mentalitet!

Gennem mere end 40 års erfaring, ved Mentaltræner Erik Østenkjær hvordan de kulturelle dysfunktioner, der kan hindre den optimale præstationskultur, ser ud og virker.
Han har i flere årtier fungeret som konsulent og vejleder for klubber, virksomheder og organisationers ledelse.
Den primære opgave har været at hjælpe til med at skabe en sund præstationskultur, der sikrer både ledelsens og medarbejdernes reelle potentiale kan udleves.

Den sunde præstationskultur kender ikke til stress og frustration, det er de kulturelle dysfunktioner, der skaber frustration og stress!

Sammen med virksomheder og organisationer har Erik lavet alt fra opbygning af en total præstationskultur, fulgt fra A til Z, til arbejdet med at skabe kulturer med fagligt udgangspunkt – eksempelvis salgskulturer, kreative kulturer, ledelseskulturer med et større fokus på situationspræstationer.

Inden for det offentlige har Erik Østenkjær forvandlet kulturer til positive og sunde, med større produktivitet, arbejdsglæde og service i kommunale og statslige institutioner.

Erik har erfaring med selektion i forhold til ansættelse af ledere, sælgere og specialister og har gennem årene gennemført et utal af ansættelsessamtaler.

EVIDENZ

Erik Østenkjær er stiftende partner i selskabet Evidenz, der tilbyder et revolutionerende og enkelt HR system til udvikling af alle typer selskaber og organisationer.
Se mere på EVIDENZ.dk

kontakt mentaltræner
kursus mentaltræner