Østenkjær erhverv

ERHVERV

ERHVERV

PRÆSTATIONSPSYKOLOGI FOR VIRKSOMHEDER

Forudsætningen for mental udvikling af medarbejdere i en virksomhed, eller organisation, er den samme som for et sportshold. Det drejer sig om kultur.

 Du kan ikke forandre mentalitet uden at forandre kultur. Du kan ikke udvikle kultur uden at forandre mentalitet!

 Gennem mere end 40 års erfaring, har jeg lært at identificere de kulturelle dysfunktioner der kan være forbindelse med skabelsen af den optimale præstationskultur. Jeg har gennem erfaring lært mig at vejlede klubber, virksomheder og organisationers ledelse, i opbyggelse af en sund præstationskultur med minimale dysfunktioner med intentionen om, forløsning af ledelsens og medarbejdernes reelle potentiale.

 Den sunde præstationskultur kender ikke til stress og frustration, det er de kulturelle dysfunktioner der skaber frustration og stress!

 Mit arbejde og erfaring med virksomheder og organisationer tæller alt fra opbygning af en total præstationskultur forandring fulgt fra A til Z, til arbejdet med at skabe en salgskultur med større fokus på præstationen i dagligdagen. Inden for det offentlige er min erfaring mest rettet mod kulturforandringer i skoler kommunale og statslige institutioner samt offentlige og private institutioner.

Jeg har erfaring med selektion i forhold til ansættelse af ledere, sælgere og specialister og har gennem årene gennemført et utal af ansættelsessamtaler.

kontakt mentaltræner
kursus mentaltræner
kursus østenkjær