NEDRYKNING

Hvert eneste år er der hold fra forskellige ligaer der står i situationen hvor der kæmpes mod nedrykning, mod at mange miste arbejdet, både som spiller og som personale i klubben. Økonomisk kan det være kritisk for klubber der rykker ned, med store tab i mange-millioner-klassen.

Så er det at man griber efter det berømte ”halmstrå” MENTALTRÆNEREN eller sportspsykologen i håbet om at han vil kunne skabe miraklet. Alt fra tidligere jæger og elitesoldater til business coaches bliver slæbt ind over dørmåtten og det er forståeligt, ledelsen i en klub der ligger til nedrykning skal kunne sige vi forsøgte alt.

Jeg har ofte tænkt når jeg blev hyret ind til en sådan opgave ” nu skal jeg skabe det på 2-4 uger som de ikke har kunnet skabe på 52 uger. Når man så ser på muligheden for at kunne påvirke i tid, bliver det virkelig et spørgsmål om at have de kraftigste ”Bomber” i mentaltrænerens værktøjskasse.

Hvad gør jeg så når jeg får opgaven?

For det første er det vigtigt at jeg selv er tryg ved min kunnen, at jeg ved at jeg har mine ”Bomber” eller metoder, at jeg kender disse til bunds og at jeg ved, at de vil virke i en eller anden udstrækning. Erfaring med at arbejde i kriser og at arbejde med mental præstationsoptimering er en forudsætning. Mange vælger at se på holdet, se på om kan de kommunikere sammen, har de det godt sammen, se på samarbejdet ” de skal gøre hinanden bedre” og lignende.

Det gør jeg ikke, et hold er nu engang lige så stærkt som den enkelte spiller og medarbejder er mentalt, bare en spiller, en medarbejder  vise mental svaghedstegn smitter af på alle andre. Når man ser i cheftrænerens eller sportschefens øjne at de blive dukkede eller vigende, ser alle det ubevidst som bevidst, så der er kun en ting at gøre, satse på det individuelle. Nu er der nok nogen der vil sige men du kan jo ikke nå eller tage alle spillere og vigtige medarbejdere inden næste kamp eller med den tid du har tilbage, nej det er rigtigt, men jeg kan vælge de vigtigste spillere og de vigtigste medarbejdere/ ledere, dem der umiddelbar vil kunne skabe en anden dynamik med deres præstationer.

Den første opgave er således at vælge 3-5 spillere, samt eks. træner og sportschef, udvælgelsen sker ud fra forskellige kriterier, det kan være holdet ikke kan score mål men kommer til chancer, her er det vigtigt at vælge de angribere der skal klare den opgave og arbejde med dem. Typisk vil jeg bruge sportshypnose til at påvirke spillerene til en større grad at ”umiddelbar reaktion”, altså at de ikke tænker så meget, men får afsluttet på deres reflekser, dette kan med den rette metoder klares hurtigt og nemt.

Er det i den anden ende det er galt,  hvor der går for mange mål ind, har vi  normalt med spillere der er blevet følelsesmæssigt for ”tyndhudede”, spillere der miste overblikket ved pres, ikke kommunikeret til midtbanen og nærmeste medspiller, og som er blevet for indadvendte. Spillere der har det således vil jeg bruge metoder hvor de tvinges til at være mere udadvendte, jeg vil stille krav til kommunikationen. Fra de fire backs vil jeg typisk vælge spiller fra midten, da de skal kunne kommunikere både op til midtbanen og ud til fløjene.

På det generelle plan er det vigtigt at der etableres en helt banal kommunikationsvej fra forsvar op gennem midtbanen til angriber, samt at der stilles krav til, at alle skal kunne høre denne kommunikation, herfor vil jeg arbejde med en repræsentant for de tre kæder.

Alt dette er muligt at gøre hurtigt og tidsmæssigt, alt afhænger af de værktøjer, metoder som jeg medbringer. Et af de vigtigste værktøjer jeg bruger overfor hele holdet er udviklingen af selvtillid, her har jeg et konkret 8-10 punkts program som alle skal gennemføre umiddelbart inden kamp for at skærpe selvtilliden, denne opgave kan du læse om i min bog ”Træn din vilje”. I praksis udleveres opgaven skriftlig, den tager ingen tid at gennemføre (max. Sammenlagt 30 sek.) og alle skal indvilge i at udføre denne.

Min opskrift til overlevelse bygger på erfaringer med utallige hold i lige netop den situation hvor nedrykningen har været realistisk mulighed og tiden knap, det er groft estimeret lykkedes mig at hjælpe ca. 75% af de hold jeg  hvor jeg har haft opgaven.  At løfte et hold mentalt er muligt i en kort periode, på længere sigt er det nødvendigt at klubben ser på deres mentale kultur lige så seriøst som de ser på deres spiller og medarbejderindkøb.

Held og lykke, derude!