MØD OS

MØD OS

ERIK ØSTENKJÆR

Dipl. Psych. MFCC.

Jeg har efterhånden været coach og sparringspartner for eliteidrætsudøvere inden for 28 sportsgrene i 21 lande. Jeg ser mig selv som praktikeren eller håndværkeren, der er i stand til at få det optimale ud af andres potentiale.

Jeg er en person med megen erfaring og mange talenter herunder som leder, hypnotisør, mentaltræner, forfatter, foredragsholder, kunstmaler, musiker og kultur udvikler. Det er min helt klare opfattelse at VILJEN er det vigtigste mentale redskab og evne vi har, og at den er altafgørende for vore resultater i livet.

Min erfaring som behandler strækker sig tilbage til sidst i 70érne, hvor jeg arbejdede på Ungdomspsykiatrisk afdeling i Viborg. Senere har jeg været behandlingsleder i Ungdomscentret i Aarhus og Forstander for Ungdomscenteret i Sønderjyllands Amt.

Jeg er uddannet Dipl.Psych. fra Institut für Sport und Wissenschaft, Kiel med præstationspsykologi som speciale.
Mine længervarende efteruddannelser har jeg taget som familieterapeut ved Nordic Gestalt Institut,som jeg senere var leder af i samarbejde med Ph.D Michael Kreigsfeld, Kempler Instituttets familieterapeutiske uddannelse, Martin Kirchenbaum Instituttet for systemisk terapi,som jeg havde startet i Danmark, efter endt uddannelse på Instituttet i Tyskland og fra Milton H Erickson Instituttet i klinisk Hypnose.
Jeg var sammen med Cand.Psyk. Håkon Øen  grundlægger af  Den Alternative Efteruddannelse, den første psykoterapeutiske uddannelse i Danmark. Senere grundlagde jeg Skandinavisk Institut for børne-og familieterapi SIF.

Tidligere medlem af bestyrelsen for Grønnegade 24, Vejen, en institution for særligt sårbare unge. 
Tidligere medlem statens råd for narkotika og alkoholbehandling samt konsulent og supervisor for flere uddannelsesinstitutioner, skoler og  behandlingsinstitutioner

oestenkjaer.dk

SUSANNE G THRANE

CEO, Designer, coach og foredragsholder.

Susanne arbejder som coach i kommunikation, teambuilding og personlig udvikling.

Hun har specialiseret sig i konceptudvikling og personlig branding, og holder kurser for private og offentlige organisationer i kreativitetsudvikling, Innovation og profilering.

Susanne arbejder ligeledes som Lektor ved VIA University med Fashion & Communication.

Thrane

SUNE JENSEN

Marketing, redaktion, events og IT

Sune er event manager, kommunikationsmedarbejder og all-round medieblæksprutte hos Østenkjær.dk.

Han har uddannelse som kommunikator og coach og har en fortid i forlagsbranchen.

Sune har speciale i tekst og har en kærlig finger ind over Erik Østenkjærs output af danske og engelske bøger.

Sune Jensen