sport østenkjær

SPORT

SPORT & PRÆSTATION – BEHANDLING

Jeg har arbejdet med elitesportsudøvere  i årtier.
Mine mangeårige erfaringer har givet mig utrolig viden og know-how i behandling af klassiske præstations problematikker såsom:

FØLELSESKONTROL

PRÆSTATIONSANGST

PANIKANGST

ANGST I FORBINDELSE MED FYSISKE SKADER

PRÆSTATIONSOPTIMERING VIA VILJE TRÆNING

TILRETTELÆGGELSE AF LIVSSTIL

COACHING AF FORÆLDRESAMARBEJDE

PSYKOSOMATISKE PROBLEMATIKKER

PRÆCISIONSTRÆNING -KONCENTRATION – FOKUSERING

Ved den første session kan du forvente, at vi sammen udarbejder en vurdering af dit udviklings eller behandlingsbehov. Herefter fremlægger jeg et behandlings eller udviklingsprogram, som er tilpasset netop dine ønsker. Som sportsudøver vil programmet  involvere de områder, der er vigtige for at skabe dine toppræstationer. Vi identificerer dine visioner og ønsker, præstations rutiner,  og arbejder med positive tanker og følelseskontrol – du får redskaber, der vil give dig håndgribelige metoder til at udvikle din vilje til noget helt unikt.

Sammen optimerer vi dine færdigheder på udvalgte områder, så du kan nå en helt ny grad af bevidsthed og fokus i din træning, i din hverdag og under konkurrencer. 

Ved hjælp af de metoder jeg har udviklet vil du få et mentalt ”overvågningssystem” – et system, der sikrer et højt bundniveau i dine præstationer, samt et solidt grundlag for mentale færdigheder. Formålet er egenskaber, du permanent kan trække på i din karriere.

sportsbehandling pris

Bjarne Riis

Erik har hjulpet is gennem nogle år med at udvikle den organisatoriske struktur, såvel som med ledelsesudfordringer.
Han har været en fantastisk ressource for mig og mine sportsdirektører.

Glen Riddersholm, Fodboldtræner

Erik er autentisk, og en mand som står ved sine meningers mod. Fagligt er han yderst kompetent. Jeg har oplevet Erik arbejde med sportpsykologisk rådgivning på et meget kompetent niveau og til stor gavn for udøverne. 
Desuden har jeg også oplevet Erik lave alment psykologisk arbejde på et højt niveau, hvilket gør mig tryg ved at give ham mine varmeste anbefalinger.

Ove Pedersen, Fodboldtræner

Jeg har arbejdet sammen med Erik i FCM og AGF. Erik har haft stor betydning for mine tanker om mandskabsbehandling.

Dan Frost, Team Sky

Erik har hjulpet mig med at sætte vores ryttere i nogle “kasser”, hvor jeg kan, og skal, bruge forskellige værktøjer til de forskellige kasser, for at få rytterne til at præstere – noget der har givet resultat!