BØGER

BØGER

NU

Stress, angst, depression, tvangstanker og -handlinger, spiseforstyrrelser, psykoser?
Er du i stand til at være i nuet, vil dine psykologiske traumer mindskes eller forsvinde. Evnen til at eksistere nu og her gør dig i stand til at forebygge og helbrede dig selv. Dit liv biver forandret ved at leve i det nu og her.
Mentaltræner Erik Østenkjær tager udgangspunkt i de samme principper, som han bruger i sportens verden, så at du kan lære noget om dig selv.
Omdrejningspunktet er udvikling af evnen til at være til stede i nuet − drivkraften bag forebyggelse,
forandring og helbredelse.

KØB NU
KØB

TRÆN DIN VILJE – Mental Revolution Vol. 1

Træn din vilje henvender sig til alle, ikke kun topatleter, der på den ene eller anden måde ønsker at udvikle sig selv, eller støtte andre i deres udvikling. Når du træner din vilje, får du mere mental styrke, og efterhånden som din vilje vokser, bliver du modigere og får mere selvsikkerhed og en lang større mental robusthed.
En styrket vilje gør det nemmere for dig at slippe af med dårlige vaner og uhensigtsmæssige holdninger og adfærd – de ting der står i vejen for et bedre liv. Viljen er derfor både et mål i sig selv og et værktøj til at opnå det, du gerne vil.

KØB TRÆN DIN VILJE
Viljen Østenkjær
KØB

VILJEN TIL LIVET

I denne bog  graves der dybt i vores kollektive sind, og kampen tages op mod moderne psykiatri og dens diagnoser. Spiseforstyrrelser, misbrug, ADHD og mange andre etiketter, kommer under behandling og angribes som de er: symptomer på et liv, der leves forkert.

Viljen til Livet er fyldt med cases; virkelige mennesker med virkelige problemstillinger. Fortvivlede forældre, problematiske unge og forsømte børn illustrerer sagerne, som mentaltræner erik Østenkjær vil komme med sine løsninger, metoder og tanker om.

KØB VILJEN TIL LIVET
Livet Østenkjær
KØB

PRÆSTATIONSKULTUR – Mental management

Ud fra en lang række paradokser i sportslig ledelse, tager Erik Østenkjær fat i de forandringer der udvikler og forbedrer; processerne bag en sund ledelsesstil, som underbygger en sand præstationskultur.
Bogen er skrevet ud fra erfaringer i et miljø, der kalder sig præstationsorienteret, men som i mange henseender slet ikke er det. Præstationskultur – mental management er skrevet til alle ledere, der ønsker at optimere egne og andres præstationer.

KØB PRÆSTATIONSKULTUR
Kultur Østenkjær
KØB

VILJEN TIL SALG

I denne bog klasker mentaltræner Erik Østenkjær sportspsykologi i hovedet på de danske sælgere og spørger: gider I overhovedet sælge noget?
Danske sælgere er forkælede og finanskrisen er ren psykologi. Ja, som mentaltræner, blander Erik sig i debatten om dansk økonomis fremtid og den mangelfulde ledelse der udvises. Økonomisk vækst skabes af sælgere, men mange har ikke den fornødne vilje til salg og lever i en salgskultur, der ikke udvikler den menneskelige præstation.
Denne bog viser, hvordan erfaringer fra sportens verden kan øge den enkelte sælgers præstationer. Sælger… den er skrevet til dig!

KØB VILJEN TIL SALG
salg østenkjær
KØB

SPORTSHYPNOSE

Sportshypnose er en lærebog i de mest grundlæggende metoder til frembringelse af
trancetilstande – formålet er at hjælpe sportsudøvere med præstationsoptimering. Der præsenteres en række klienthistorier, samt helt konkrete metoder og praktiske eksempler på mit arbejde med bl.a. fokus optimering, smertebehandling, vilje udvikling og selvsuggestion. Trin for trin bliver du præsenteret for de metoder og teknikker, der skal til for at lære sportshypnose.

KØB SPORTSHYPNOSE
Østenkjær hypnose
KØB

LIVETS GPS

Livets GPS er historien skrevet som en dialog mellem to venner, der finder hinanden efter at have været adskilt i mere end 40 år.
Historien kunne lige så godt være hændt i din by. Den tager læseren med tilbage til barndommens gade og videre, indtil den stopper op ved selve eksistensens plads. Bogen er de to kammeraters erindringer, med de holdninger og refleksioner, over hvor de har været, og hvor de skal hen
En anden slags selvbiografi eller “personlig udviklings bog”.

Forord til bogen skrevet af Lars Lilholt, Troels Bech og Peter Belli.

KØB LIVETS GPS
KØB

BOOKS IN ENGLISH

Erik Østenkjærs books have been translated to english. You no longer have to be danish, in order to benefit from the sage advice of one of the worlds leading performance coaches. “Train your Will”, “Sportshypnosis” and “Willpower for Sale” are all available through Amazon, iTunes and other digital retailers.

Visit the “Buy” link, to learn more and to read a sample.

BUY English E-books
BUY

E-BØGER

De fleste er mine bøger findes også som E-Bøger, så du kan læse om viljen på din telefon eller tablet. Besøget linket for at købe, så du kan komme i gang med det samme.

KØB E-BØGER
KØB

Udsolgte bøger

TEAMTRÆNING – (1983) Udsolgt

MARGINALMANDEN – (2003) Udsolgt

VILJENS BOG – (2010) Udsolgt