Er du deprimeret lever du i fortiden.

Er du bekymret lever du i fremtiden.

Er du i harmoni lever du i nuet…

I denne bog tager jeg fat i en lang række symptomer som børn og unge i disse år udviser. Jeg tager fat i den omfattende diagnosticering , hvad diagnoser er, hvordan de bruges, og konsekvensen af disse for både børnene og familierne. Diagnose FAMILIE Diagnose – henvender sig til alle der har stået i den situation af have fået en psykiatrisk diagnose, enten som pårørende eller personligt. Bogen er et opgør i at se symptombæreren, som den der er syg, et opgør med at pålægge samfundet og uddannelsesinstitutioner ansvaret for vores børns velbefindende og mentale robusthed. Bogen er for den der søger redskaber og inspiration, så de er bedre rustet til at hjælpe deres børn og unge til et mentalt og psykisk sundt liv.

Det er min erfaring, at de fleste unge der har fået stillet en diagnose, er bærer af familiens symptomer og dermed af familiens diagnose. Det er efter Eriks mening på tide at forældre begynder at se på deres livsstil, hvis der skal ske ændringer i børn og unges mentale sundhed.

BOGEN, kan kun købes ved bestilling som paperback direkte pr. mail

NU − Det vigtigste øjeblik i dit liv henvender sig til alle, unge som gamle, der ønsker at udvikle og forbedre deres livskvalitet. Bogen er skrevet med tanke på at inspirere og støtte i processen mod at ændre en svær livssituation til noget godt. Evnen til at leve i nuet skaber fundamentet for et godt liv. Det er lige netop i øjeblikket, at livet er til − der, hvor du har magten over dit liv, der, hvor du kan leve i pagt med dig selv.

Som redskab til psykologisk behandling er nuet både ”målet” og i lige så høj grad midlet til et godt liv. Det er min erfaring, at evnen til at leve livet i nuet, hvor der hverken er hindringer fra fortiden eller angst for fremtiden, er det, der kræves for at leve livet fuldt ud.

BOGEN, kan kun købes ved bestilling som paperback direkte pr. mail

VILJEN TIL LIVET henvender sig fortrinsvis til unge og deres forældre, samt alle der ønsker at udvikle sig selv og forbedre deres livskvalitet. Bogen er skrevet med tanke på forældre, som ønsker at udvikle og støtte deres barns mentale udvikling, men også til dig der står i en svær livssituation. En styrket vilje skaber fundamentet for et godt liv, gør det nemmere at slippe af med vaner og holdninger der hindre dig i en god og sund livsstil, hvor du kan leve og præstere i pagt med dig selv. Viljen som redskab for psykologisk behandling er derfor både ”målet” i sig selv, og et værktøj til at opnå det liv du ønsker. ”Det er min erfaring, at en styrket vilje kan ændre alt”, man kan begynde at styrke sin vilje når som helst, hvor som helst, og i alle livssituationer og aldre.

BOGEN, kan kun købes ved bestilling som paperback direkte pr. mail

TRÆN DIN VILJE henvender sig ikke kun til top-atleter og sportsfolk, men til alle, der ønsker at udvikle sig selv og egne evner. Bogen er skrevet med tanke på dig, der ønsker at optimere dine egne præstationer, uanset om det er som forælder, sportsudøver, træner eller klubleder. Endvidere henvender bogen sig til erhvervslivets ambitiøse medarbejdere og ledere.En styrket vilje gør det nemmere at slippe af med vaner og holdninger, som står i vejen for et bedre liv. Viljen er derfor både et mål i sig selv og et værktøj til at opnå noget, du gerne vil. ”Det er min erfaring, at en styrket vilje kan ændre alt”. Man kan begynde på at styrke sin vilje når som helst, hvor som helst og i alle aldre og organisationer.

BOGEN, kan kun købes ved bestilling som paperback direkte pr. mail

Titlen på bogen siger det hele…Det handler om, at vi får set nærmere på kultur, mentalitet og de holdninger det skabes i organisationer og virksomheder i en erkendelse af, at en mentalitetsudvikling kræver en holdningsændring. Det kræver dialog med alle parter, ligesom det kræver medinddragelse og medansvar, for at det kan lykkedes. Et faktum er det, at i de kulturer der mangler kulturel indsigt og erkendelse på alle niveauer, koster det på den resultatmæssige bundlinje. Hvilket understreger vigtigheden af, at vi tager fat på udviklingen af det menneskelige potentiale gennem kulturudvikling.

BOGEN, kan kun købes ved bestilling direkte pr. mail

  • Samtlige ovenforstående bøger findes som e-bøger og lydbøger lydbøger, indtalt af Dan Schlosser. Du finder bøgerne hvor du lytter til dine lydbøger, ligesom du kan køber bøger ved de fleste boghandlere.

ØVRIGE UDGIVELSER FRA MIN SIDE

TEMATRÆNING VEJEN TIL RESULTATER (1994)

MARGINALMANDEN (2003)

VILJENS BOG (2010)

SPORTSHYPNOSE (2012)

VILJEN TIL SALG (2012)

LIVETS GPS-beretninger om livet (2012)

PRÆSTATIONSKULTUR (2013)