BØGER

BØGER

VILJEN TIL LIVET

I denne min seneste bog, søger jeg at grave mig ned i vores kollektive sind for at tage kampen op mod moderne psykiatri og dens diagnoser. Spiseforstyrrelser, misbrug, ADHD og mange andre etiketter, kommer under luppen og angribes som de er: symptomer på et liv der leves forkert.

Viljen til Livet er fyldt med cases; virkelige mennesker med virkelige problemstillinger. Fortvivlede forældre, problematiske unge og forsømte børn illustrerer sagerne, som jeg vil komme med mine løsninger, metoder og tanker om.

KØB VILJEN TIL LIVET
Livet Østenkjær
KØB

PRÆSTATIONSKULTUR – Mental management

Ud fra en lang række paradokser i sportslig ledelse, tager jeg fat i de forandringer der udvikler, og som jeg mener bør ske, hvis man ønsker at skabe en ledelsesstil, som underbygger en sand præstationskultur.
Bogen er skrevet ud fra erfaringer i et miljø, der kalder sig præstationsorienteret, men som i mange henseender slet ikke er det. Præstationskultur – mental management  er skrevet til alle ledere, der ønsker at optimere egne og andres præstationer.

KØB PRÆSTATIONSKULTUR
Kultur Østenkjær
KØB

TRÆN DIN VILJE – Mental Revolution Vol. 1

Træn din vilje henvender sig til alle, ikke kun topatleter, der på den ene eller anden måde ønsker at udvikle sig selv, eller støtte andre i deres udvikling. Når du træner din vilje, får du mere mental styrke, og efterhånden som din vilje vokser, bliver du modigere og får mere selvsikkerhed og en lang større mental robusthed.
En styrket vilje gør det nemmere for dig at slippe af med dårlige vaner og uhensigtsmæssige holdninger og adfærd – de ting der står i vejen for et bedre liv. Viljen er derfor både et mål i sig selv og et værktøj til at opnå det, du gerne vil.

KØB TRÆN DIN VILJE
Viljen Østenkjær
KØB

VILJEN TIL SALG – Mental Revolution Vol. 2

I denne bog klasker jeg sportspsykologi i hovedet på de danske sælgere og spørger: gider I overhovedet sælge noget?
Danske sælgere er forkælede og finanskrisen er ren psykologi. Ja, jeg tillader mig som mentaltræner, at blander mig i debatten om dansk økonomis fremtid og den mangelfulde ledelse der udvises. Økonomisk vækst skabes af sælgere, men mange af har ikke den fornødne vilje til salg og lever i en salgskultur der ikke udvikler den menneskelige præstation.
Denne bog viser, hvordan erfaringer fra sportens verden kan øge den enkelte sælgers præstationer. Sælger… den er skrevet til dig!

KØB VILJEN TIL SALG
salg østenkjær
KØB

SPORTSHYPNOSE – Mental Revolution Vol. 3

Sportshypnose er en lærebog i de mest grundlæggende metoder til frembringelse af
trancetilstande – formålet er at hjælpe sportsudøvere med præstationsoptimering. Der præsenteres en række klienthistorier, samt helt konkrete metoder og praktiske eksempler på mit arbejde med bl.a. fokus optimering, smertebehandling, vilje udvikling og selvsuggestion. Trin for trin bliver du præsenteret for de metoder og teknikker, der skal til for at lære sportshypnose.

KØB SPORTSHYPNOSE
Østenkjær hypnose
KØB

LIVETS GPS

Livets GPS er historien skrevet som en dialog mellem to venner, der finder hinanden efter at have været adskilt i mere end 40 år.
Historien kunne lige så godt være hændt i din by. Den tager læseren med tilbage til barndommens gade og videre, indtil den stopper op ved selve eksistensens plads. Bogen er vores erindringer, med de  holdninger og refleksioner, der peger fremad til der, hvor vi har været, der hvor vi er, og der hvor vi gerne vil være. En anden slags selvbiografi eller “personlig udviklings bog”.

Forord til bogen skrevet af Lars Lilholt, Troels Bech og Peter Belli.

KØB LIVETS GPS
KØB

BOOKS IN ENGLISH

Erik Østenkjærs books have been translated to english. You no longer have to be danish, in order to benefit from the sage advice of one of the worlds leading performance coaches. “Train your Will”, “Sportshypnosis” and “Willpower for Sale” are all available through Amazon, iTunes and other digital retailers.

Visit the “Buy” link, to learn more and to read a sample.

BUY TRAIN YOUR WILL
BUY

E-BØGER

De fleste er mine bøger findes også som E-Bøger, så du kan læse om viljen på din telefon eller tablet. Besøget linket for at købe, så du kan komme i gang med det samme.

KØB E-BØGER
KØB

Udsolgte bøger

TEAMTRÆNING – (1983) Udsolgt

MARGINALMANDEN – (2003) Udsolgt

VILJENS BOG – (2010) Udsolgt