mentaltræner foredrag

FOREDRAG MED ERIK ØSTENKJÆR

FOREDRAG

Erik Østenkjær holder i gennemsnit 53 foredrag om året – lige fra åbne foredrag med 20 publikummer til konferencer med 1200 deltagere.

Ligegyldigt om det er en virksomhed, skole eller idrætsklub, giver Erik sig altid 100 procent, så i får en underholdende, vidende og tankevækkende oplevelse.

Eriks foredrag handler altid om noget fra hans praksis, eller hans karriere som mentaltræner blandt almindelige mennesker, top-atleter og erhvervsspidser.
Der er mere end 40 års erfaring med at arbejde med mennesker, hvilket giver 40 års historier om triumfer, nederlag og medmenneskelighed.
Rørende, inspirerende og sjovt.

Inden et foredrag, tager Erik Østenkjær gerne en snak med arrangører om, hvilken opgave, emne og sammenhæng han skal optræde i, så han kan gøre foredraget så vedrørende som muligt.

Telefon Mentaltræner

DANSK INDUSTRI

Henrik Wedell-Neergaard, chefkonsulent


Både Erik og selve foredraget var meget inspirerende at høre på, og alle deltagerne var utrolig interesseret i det budskab som Erik bød på – nemlig hvor vigtigt det er at arbejde med viljen for at nå sine resultater.

NU

Evnen til at leve i nuet skaber fundamentet for et godt liv.
Det er lige netop i øjeblikket, at livet er til − der, hvor du har magten over dit liv, der, hvor du kan leve i pagt med dig selv.

I dette foredrag taler jeg om hvordan du kan komme til at leve i nuet – fortæller om de traumer og problemer, der kommer af ikke at være i stand til at være til lige NU og her. Jeg fortæller om hvilken betydning det har for arbejdspladsen og dig selv og hvilken glæde det skaber.

NU − Det vigtigste øjeblik i dit liv henvender sig til alle, unge som gamle, der ønsker at udvikle og forbedre deres livskvalitet.
Foredragets formål er at inspirere og at lære dig noget nyt om din livssituation, din arbejdssituation – og hvordan du forbedrer den .

Foredrag Med andre ører

CAMPUS VEJLE

Bruno Lindskjold, vicedirektør


Jeg vil gerne lige sige, at det var et godt arrangement med en meget troværdig og autentisk foredragsholder. Det giver lyst og inspiration og anledning til eftertanke.

viljen foredrag

TRÆN DIN VILJE

Foredraget tager afsæt fra min bog, bestselleren ”Træn din vilje”, om de erfaringer og den viden, jeg har oparbejdet i min sportspsykologiske praksis gennem mere end 40 år.

Foredraget handler om udviklingen af viljen hos os alle, lige fra top-atleter til skuespillere og andre kendisser, men også om vilje træning hos almindelige mennesker med større eller mindre psykologiske udfordringer. I mit foredrag kommer jeg ind på betydningen af viljen i forhold til at præstere på en sund måde uanset dit arbejde.

I foredraget forsøger jeg at knuse gåden om, ”hvad Viljen er?”, og “hvad der skaber et talent?” og de helt store spørgsmål om vores menneskelig værdi. samt symptomer på mistrivsel bl.a. depression og stress i vores tidsalder.

 

 

Foredrag Træn din Vilje

CITROËN Danmark A/S

Peter Larsen, kommerciel direktør

 

Erik Østenkjær giver sig selv fuldt ud under sit oplæg og kommer i den grad ud over ”rampen”. Ingen går hjem fra et indlæg med Erik uden stof til eftertanke.

viljen til livet

VILJEN I LIVET

I dette foredrag fortæller jeg om en lang række psykologiske problematikker, om viljens mulighed og kraft, til at forebygge og helbrede.
Vil du et mentalt sundt liv, med kontrol over dine følelser, er der inspiration at hente i dette foredrag.
Jeg har en ligefrem facon når jeg fortæller, og stå ved de følelser der er forbundet med mit eget liv, livserfaringer,mine holdninger til mangt og meget. Jeg tager gerne livtag med hele det psykiatriske diagnosesystem, samt det at være behandler i dagens Danmark. Et foredrag der virkelig giver mening for mange unge under uddannelse, deres forældre og de
lærer og pædagoger der skal tage sig af dem.

”Det er min erfaring, at en styrket vilje kan ændre alt, man
kan begynde at styrke sin vilje når som helst, hvor som helst,
i alle livssituationer og aldre.”

Foredrag Viljen til Livet

VEJLE BOLDKLUB

Lasse Christensen, talentchef


Eriks input har altid været til stor inspiration, som har udmøntet sig i højt engagement fra deltagerne.

VIA DESIGN

Hanne Thorup Mølbak, Lektor og Projektleder


VIA Design har ved talrige lejligheder benyttet sig af Erik Østenkjærs kompetencer.
Med stor professionalisme leverer Erik tankevækkende indsigt i træningen af unge menneskers vilje og psyke, og han leverer samtidig stor empati, engagement og humor.