mentaltræner foredrag

FOREDRAG MED ERIK ØSTENKJÆR

FOREDRAG

Jeg er efterhånden en erfaren foredragsholder. Alene i 2016 blev det til 81 foredrag i 2017 til 67 og her i 2018 ?  – lige fra åbne foredrag med 20 publikummer til konferencer med 1200 deltagere.
Det er ikke vigtigt for mig, om jeg optræder for virksomheder, organisationer, skoler eller offentlige virksomheder, jeg giver mig altid 100 procent.
To gange årligt tager jeg på turne rundt i landet, hvor du kan opleve mig ved et af mine åbne foredrag. Mine foredrag skal være både underholdende og vidende – noget du vil opdage, når du kommer til et foredrag med mig.

Mine foredrag omhandler forskellige emner; som regel tager de afsæt i min mangeårige karriere som mentaltræner og fra min psykologiske og sportpsykologiske praksis.
J
eg har arbejdet indenfor 27 forskellige sportsgrene i 21 forskellige lande, været institutionsleder, uddannelseschef og personaledirektør for større, internationale virksomheder, så jeg har en del viden, masser erfaring og historier at dele ud af.

Alle mine foredrag der tager udgangspunkt i noget så alment som viljen, mental sundhed og præstationskultur kan  drejes i mange forskellige retninger og tilpasses specielle sammenhænge. Jeg tager gerne en snak med arrangører om, hvilken opgave, emne og sammenhæng jeg skal optræde i.
De nedenstående titler er færdige foredrag, men kan også anskues som forslag, der kan vinkles på mange måder ud fra ønsker og behov.

Telefon Mentaltræner

DANSK INDUSTRI

Henrik Wedell-Neergaard, chefkonsulent


Både Erik og selve foredraget var meget inspirerende at høre på, og alle deltagerne var utrolig interesseret i det budskab som Erik bød på – nemlig hvor vigtigt det er at arbejde med viljen for at nå sine resultater.

Træn din Vilje

Foredraget  tager afsæt fra min bog, bestselleren ”Træn din vilje”, om de erfaringer og den viden, jeg har oparbejdet i min sportspsykologiske praksis gennem mere end 40 år. Foredraget handler om udviklingen af viljen hos os alle, lige fra topatleter til skuespillere og andre kendisser, men også om vilje træning hos almindelige mennesker med større eller mindre psykologiske udfordringer.
I foredraget forsøger jeg at knuse gåden om, ”hvad talent er?”, samt store spørgsmål om menneskelig værdi, depression og stress i vores tidsalder.

Foredrag Træn din Vilje

CAMPUS VEJLE

Bruno Lindskjold, vicedirektør


Jeg vil gerne lige sige, at det var et godt arrangement med en meget troværdig og autentisk foredragsholder. Det giver lyst og inspiration og anledning til eftertanke.

Viljen til Livet – Bag facaden på de mentale problematikker

I dette foredrag fortæller jeg om en lang række psykologiske problematikker, om viljens mulighed og kraft, til at forebygge og helbrede.
Vil du et mentalt sundt liv, med kontrol over dine følelser, er der inspiration at hente i dette foredrag. Jeg har en ligefrem facon når jeg fortæller, og stå ved de følelser der er forbundet med mit eget liv, livserfaringer,mine holdninger til mangt og meget. Jeg tager gerne livtag med hele det psykiatriske diagnosesystem, samt det at være behandler i dagens Danmark.

”Det er min erfaring, at en styrket vilje kan ændre alt, man
kan begynde at styrke sin vilje når som helst, hvor som helst,
i alle livssituationer og aldre.”

Foredrag Viljen til Livet

CITROËN Danmark A/S

Peter Larsen, kommerciel direktør

 

Erik Østenkjær giver sig selv fuldt ud under sit oplæg og kommer i den grad ud over ”rampen”. Ingen går hjem fra et indlæg med Erik uden stof til eftertanke.

Med andre ører – Vi sparker dig i gang

Dette meget specielle musikalske foredrag, er en blanding af kick-off, eftertænksomhed, humor og provokation i samspil med OLD RYE BLUESBAND.
I samarbejdet med bandet kommer vi ind på det fælles kontra det individuelle, om samarbejde ansvarlighed, ledelse, innovation på en finurlig måde hvor viden, underholdning og en lille smule selvindsigt kan snige sig ind.
Du vil blive underholdt med god, gammeldags blues der sparker dig bagi, mens du lærer om samarbejde mellem mennesker – dette foredrag er for dig der ønsker noget anderledes og ekstraordinært.

Foredrag Med andre ører

VEJLE BOLDKLUB

Lasse Christensen, talentchef


Eriks input har altid været til stor inspiration, som har udmøntet sig i højt engagement fra deltagerne.

Tankens kraft – Tænk dig rask eller syg

Hvad er det for tanker, som vi gør os, der i sidste ende kan gøre os syge? Og hvad er det for tanker i os, som kan gøre os raske? I en virkelighed hvor kravene til os konstant forandrer sig, hvor det kan være svært at få hold på sit eget selvværd, bliver dine egne tankers kraft dit vigtigste holdepunkt både for dig selv og for dine omgivelser.
Dette foredrage går tæt på det største og mest dybtliggende paradoks, nemlig samarbejdet mellem følelser og instinkter contra intellekt og kontrol.

Foredrag Tankens kraft

VIA DESIGN

Hanne Thorup Mølbak, Lektor og Projektleder


VIA Design har ved talrige lejligheder benyttet sig af Erik Østenkjærs kompetencer.
Med stor professionalisme leverer Erik tankevækkende indsigt i træningen af unge menneskers vilje og psyke, og han leverer samtidig stor empati, engagement og humor.

Telefon Mentaltræner